Zakopane Würzburg Keukenhof

Zona

Bucuria naturii!

Imediat dupa iesirea din Frumusani, pe partea stanga, se poate observa salba de lacuri Pasarea. Terenurile noastre se afla la o distanta de aproximativ 800 m de DN4 si au suprafete de 1.3, 1.1 si 2.8 ha, fiecare lot avand deschidere la drum. Terenul lotizat cu suprafata de 2.8 ha are o deschidere la lac de 85 m. Loturile sunt situate pe o panta si au vedere catre lac si minunatul peisaj natural din jur.

In apropiere, la o distanta de aproximativ 1.5 km, se afla si o padure – filtru natural pentru un aer curat, favorabil unui mediu de viata sanatos si confortabil. In padure traiesc numeroase animale cum ar fi caprioare, potarnichi, iepuri, vulpi, etc.. In lacurile din zona se gasesc rate salbatice, sitari, berze precum si o varietate de pesti. In zona vin multe persoane din Bucuresti si imprejurimi pentru a face sport, a pescui si a se relaxa.

Un nou stil de viata!

Loturile Premier - Frumusani Residence va ofera sansa de a trai o viata sanatoasa in mijlocul naturii, departe de agitatia orasului, langa o gradina plina de flori si in apropierea padurii in care veti descoperi toate tonurile de verde. Salba de lacuri din zona creaza o atmosfera de statiune turistica in care veti trai un nou stil de viata. Un pas inainte! Pentru ca avem incredere in potentialul zonei si pentru a veni in intampinarea cererii tot mai mari, Premier Global a hotarat construirea unui cartier rezidential in aceasta zona. In proiectul cartierului rezidential peisajul nu este distrus, fiecare locuinta fiind inconjurata de verdeata si fiind prevazute locuri de joaca pentru copii in care acestia sa se poata juca in siguranta. Locatia este perfecta pentru familiile care doresc un stil de viata sanatos, departe de agitatia citadina, dar si foarte aproape de facilitatile pe care le ofera Capitala. O alta caracteristica a proiectului este generozitatea spatiilor apartamentelor si vilelor, care creaza un mediu de viata confortabil si functional.

Protejarea mediului

Investitia a fost proiectata astfel incat sa se incadreze in geografia zonei, sa protejeze mediul inconjurator si sa nu strice echilibrul natural din zona; astfel, nici un copac nu va avea de suferit in timpul realizarii proiectului. Lucrarile de mediu si investitiile efectuate vor contribui la crearea unui aspect si mai frumos al peisajului inconjurator.

De ce merita sa investiti

Datorita faptului ca in zona nu s-au facut investitii majore zona nu s-a putut dezvolta din punct de vedere economic si de aceea se observa ca preturile caselor si a terenurilor in zona sunt mult sub pretul pietei. Daca tinem cont de dezvoltarea si cresterea materializata in alte zone ale Bucurestiului nu putem trece cu vederea cresterea care va avea loc si in aceasta zona. La fel ca in toate zonele din Capitala si aici au loc lucrari si se fac investitii pentru eliminarea neajunsurilor prezente in infrastructura. La finalizarea lucrarilor de infrastructura valoarea zonei va creste si implicit valoarea metrului patrat de teren.

De asemenea, pretul zonei va creste si va ajunge la pretul pietei si datorita investitiilor proiectate si realizate de numerosii intreprinzatori ce investesc in aceasta zona printre acestia numarandu-ne si noi; Logica investitiei in aceasta zona este foarte simpla in opinia noastra: cu cat mai din timp vei intra intr-o afacere ce se anunta profitabila cu atat mai mult vei avea de castigat.