South Life South Life South Life South Life South Life South Life South Life

O multitudine de motive pentru a investi aici:

South Life

Cel mai mic pret al zonei, in contextul in care se preconizeaza cresterea preturilor in anii urmatori, pe masura ce se va dezvolta zona.

Deci, investiti acum si obtineti mai tarziu un profit foarte bun!

 • puteti alege un lot pentru a va construi propria casa.
 • veti merge cu familia la pescuit
 • veti respira aer curat in padure
 • veti face un gratar la iarba verde
 • veti juca tenis de camp sau chiar golf
 • veti scapa de aglomeratia si poluarea din oras si va veti relaxa in mijlocul naturii, respirand aer curat
 • veti alege sa va construiti o casa dupa preferintele proprii, in loc sa cumparati un apartament cu un spatiu foarte stramt.
 • Fie ca sunteti un investitor sau o persoana care doreste sa se mute cu familia in mijlocul naturii, va propunem loturi de teren intr-o zona care promite sa aiba un mare curs de dezvoltare -FRUMUSANI, situata la numai 20 km de Bucuresti, pe DN 4, la doar 20 de minute de agitatia cotidiana din Bucuresti.

  O distanta de 20 de km nu mai reprezinta demult un impediment pentru cei care vor sa isi construiasca locuinta de vis departe de aglomeratia orasului. Din acest motiv terenurile din imediata apropierea Capitalei sunt si vor fi cele mai tranzactionate afaceri.

  Locatia Frumusani se afla la sud de Bucuresti, intr-o zona fara poluare, in care se remarca dezvoltarea unor diferite investitii imobiliare cum ar fi: cartiere rezidentiale, centre comerciale, centre medicale, parcuri, gradinite, centre sportive, de intretinere si de relaxare.

  Zona face parte din Bucurestiul Metropolitan faza 1 de extindere.

  In aceste conditii cresterile de preturi in zone adiacente Capitalei vor avea cele mai importante evolutii. Potrivit statisticilor, zona de sud va avea aceeasi dezvoltare ca si zona de nord. Preturile mici si accesul facil fac din zona de sud o vor transforma intr-o zona tentanta care va deveni o alternativa a nordului. In proiectul propus de noi atat zona este cea care conteaza, cat si suprafata care se comercializeaza. Proiectul vizeaza achizitionarea unei suprafete mari, trecerea in intravilan si lotizarea in parcele mici usor accesibile categoriei de mijloc care abia incepe sa se dezvolte.

  CEL MAI MIC PRET DIN ZONA!


  Un lot de circa 361 mp costa doar 7.220 euro!!!